MOGELIJKHEDEN

Inmiddels maak ik allang niet meer alleen (sier)kussens voor steigerhouten loungebanken maar ook het (her)stofferen van stoelen en banken voor binnen, bootkussens en caravankussens behoort tot de mogelijkheden. Hoe verder? Als je een vrijblijvende offerte wilt hebben en je hebt al een idee over stof en vulling vindt je op de pagina OFFERTE tips om zo duidelijk mogelijk aan te geven wat je wilt.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf stoffen aan te leveren.

PRIJZEN

De prijzen van de kussens zijn afhankelijk van een aantal factoren:
• Stofsoort
• Kussendikte
• Afmetingen
• Vorm
• Soort en kwaliteit schuimrubber

Scroll verder voor enkele voorbeelden!

GEBRUIK BUITEN

Voor buiten gebruik ik bij voorkeur Sunbrella, die kleurecht is, vuilafstotend, waterafstotend, schimmelwerend en UV-bestendig en zich dus prima houd onder de Nederlandse weersomstandigheden. Een buitje is geen enkel probleem, dus nooit meer verschoten vale kussens. Eventuele vlekken kunnen simpel verwijderd worden met water en zeep. Sunbrella kan zelfs in de wasmachine. Naast Sunbrella kan ik natuurlijk ook alle diverse stoffen van Sunproof, Swela en Switch leveren. Ook diverse kunstleer zijn mogelijk.

STOFFEN EN KLEUR

Bekijk hier de kleurenkaart en informatie over Trekatex.
Bekijk hier de kleurenkaart van Vyva Fabrics

Meubelstoffen voor binnen:
Leotex http://www.leotex.nl/structures/
Switch http://www.switchmeubelstoffen.nl/artikelen/collectie.html
Bernard ter Hofte http://www.bernardterhofte.nl/

VOORBEELDEN VAN
HESTERRAS KUSSENS

    Arjan Boersma
  • Op maat de kussens laten maken. Door een schuine bank was het geen standaard. Maar tekening en foto opgestuurd op verzoek. Met als resultaat zeer tevreden. Net als de eerste bestelling gewoon top tegen een goede prijs.
    Arjan Boersma